Universele neig- inrichting voor VRI's

vrijdag 5 november 2010
timer 2 min
Universele neiginrichting voor VRI's De neiginrichting is een wezenlijk onderdeel van een verkeersregelinstallatie. Hier wordt wellicht niet altijd bij stilgestaan. Echter, het is de neiginrichting die mede de veiligheid van de weggebruiker bepaalt en kan optimaliseren. Daarom heeft Kaal Masten B.V. de universele neiginrichting ontwikkeld. 
Universele neig- inrichting voor VRI's

 

Diversiteit aan neiginrichtingen


De bestaande neiginrichting voor liggers voldoet naar de mening van Kaal Masten B.V. niet meer aan de huidige eisen. Vanuit de markt is de vraag sterk toegenomen om de verkeerslichten zijdelings met steunen te monteren in plaats van direct aan de mast. Tevens is het aanbod van verkeerslichten toegenomen waardoor er een grote diversiteit van neiginrichtingen is ontstaan.

Universele neiginrichting


Om voornoemde diversiteit op te vangen heeft Kaal Masten B.V. de universele neiginrichting ontwikkeld. De universele neiginrichting vormt letterlijk de verbindende schakel tussen de verschillende systemen verkeerslichten van een grote verscheidenheid van leveranciers. Door de verstelbaarheid van de inrichting zal ook later bij een eventuele uitwisseling van verkeerslichten het systeemvoordeel duidelijk naar voren komen. Bovendien is de neiginrichting door zijn universele karakter bij Kaal Masten B.V. uit voorraad te verkrijgen.


Positieve respons


Diverse overheden hebben in reeds bestaande projecten de neiginrichting ingezet. Gemeenten alsook provincies gaven een positieve respons. Bovendien is de neiginrichting mede door de feedback van aannemers en monteurs verder geoptimaliseerd. Ook zij zijn erg enthousiast over de voordelen die het hun in de praktijk biedt.

U vindt Kaal Masten op standnummer 2.099 van Verkeer & Mobiliteit 2010.

Terug naar Homepage V&M 2010 >>>