XXImo breidt uit van drie naar tien Europese landen

donderdag 15 september 2022
timer 3 min

(Foto; logo XXIMO Mobility)

XXImo, hét platform voor zakelijke mobiliteit, breidt haar team uit met drie nieuwe collega’s om de internationale groeiambities te realiseren. Momenteel is het bedrijf actief in Nederland, Duitsland en België. Nog dit jaar wordt het platform ook uitgerold in het Verenigd Koninkrijk en Slowakije en in 2023 volgen Tsjechië, Roemenië, Hongarije en Polen. 

Indrukwekkende groei

Sinds de oprichting elf jaar geleden heeft XXImo een imposante groei doorgemaakt. De komst van Michael Grabmayer (46), Nick Pannell (56) en Pieter van Mierlo (52) is een belangrijke stap om deze groei voort te zetten en de Europese uitbreiding te verwezenlijken. Alle drie hebben ze een indrukwekkend internationaal trackrecord in de wereld van payments en mobiliteit.

Grabmayer wordt Director of International Expansion en wordt verantwoordelijk om alle nieuwe vestigingen in nieuwe landen operationeel te maken. Hij bekleedde hiervoor diverse functies bij W.A.G. payment solutions plc, waar hij ervaring heeft opgedaan met het betreden van nieuwe markten in Europa. 

Pannell neemt als Country Director van het Verenigd Koninkrijk de leiding over in deze regio's. Hij brengt meer dan 25 jaar ervaring mee als strategisch consultant voor diverse internationale projecten, onder andere bij Shell en BP. 

Van Mierlo sluit zich aan bij de Management Board als Chief Commercial Officer, waarin hij de verantwoordelijkheid draagt voor de aansturing van de commerciële teams en de nieuwe landen. Ook hij heeft zijn sporen verdiend in de financiële wereld, waaronder bij Equens, Worldline en ABN AMRO.