Vakbeurzen Mobiliteit en Openbare Ruimte trekken ook in 2023 samen op

maandag 6 februari 2023

Een enquête onder de bezoekers van de in oktober 2022 gecombineerde beursedities Mobiliteit en Openbare Ruimte in de Utrechtse Jaarbeurs laat zien dat ze de uitbreiding van mobiliteit bij het vakgebied openbare ruimte zeer waardeerden. De sector mobiliteit wordt daarom een vast onderdeel bij de komende Vakbeurs Openbare Ruimte op 27 en 28 september. 

Mobiliteitsvraagstukken spelen een steeds grotere rol in de inrichting van de openbare ruimte. De exposanten uit de mobiliteitsbranche zullen in september duidelijk herkenbaar zijn op de beursvloer. Zo ontstaat evenals vorig jaar een integrale tweedaagse vakbeurs voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van leefbare, duurzame, bereikbare en slimme steden. Momenteel wordt hard gewerkt aan een uitgebreid inhoudelijk programma.

Nieuwe beurs voor de verkeersprofessional

Voor de ‘hardcore’ verkeerskundige vindt in Expo Houten een exclusieve ééndaagse vakbeurs plaats op donderdag 23 november onder de naam Ruimte & Verkeer. Hier kun je producten en diensten vinden die volledig zijn gericht op verkeerstoepassingen, verkeersveiligheid en -techniek.