Annemieke Molster, auteur van ‘Loop!’ op Verbindingsfestival #2

woensdag 23 september 2020

Annemieke Molster, stedenbouwkundige en onderzoeker presenteert op 8 oktober haar boek ‘Loop!’ op het Nationaal voetgangerscongres. Op 29 september geeft zij vast een voorproefje van het toepassen van ontwerpprincipes voor ‘loopvriendelijke stedenbouw’ op het Verbindingsfestival #2 in de stream ‘Veilig op Straat’.

Hoe creëer als stedenbouwer een verkeersveilige ruimte op te lopen en hoe creëer je een sociaal veilige ruimte op te lopen? Voor deze vraagstukken geeft Annemieke Molster concrete handvatten op het Verbindingsfestival op 29 september. In de stream ‘Veilig op straat’ wordt het thema veiligheid vanuit verschillende vakdisciplines besproken. Molster spreekt vanuit haar stedenbouwkundige expertise en vanuit haar gedachtegoed achter de tien ontwerpprincipes die ze beschrijft in haar nieuwe boek ‘Loop!’.

Ontwerpers en beleidsmakers kunnen direct aan de slag met het boek ‘Loop!’. Wilt u de boekpresentatie bijwonen én bijgepraat worden over lopen en voetgangers? Meld u aan voor het  Nationaal voetgangerscongres in Leeuwarden: www.nationaalvoetgangerscongres.nl. Deelnemers aan het Nationaalvoetgangerscongres ontvangen een exemplaar van het boek ‘Loop!’ (op=op).

Tweede online (en gratis) Verbindingsfestival

-

Al eerder met Annemieke Molster in gesprek over veilig lopen op straat?
Zij spreekt op het tweede gratis online Verbindingsfestival, om 14:00. 
Nog geen ticket? Meld je dan snel aan!