Beter Benutten Paviljoen op DVM 2013

maandag 18 november 2013
timer 3 min
Regio, bedrijfsleven en rijksoverheid maken vaart met de inzet van Intelligente Transport Systemen (ITS). Door reizigers en vervoerders hun reis efficiënt te laten plannen, wordt gewerkt aan een betere bereikbaarheid en leefbaarheid. Kom naar het BB Paviljoen op de Dag van Verkeer & Mobiliteit op 28 november a.s. 

Beter Benutten Paviljoen op DVM 2013

Voortgang


In de projecten worden voortgang en resultaten geboekt. Die laten het ministerie en marktpartijen u graag zien in het Beter Benutten-paviljoen op de beursvloer. Op het gebied van de samenwerking tussen markt en overheid en het openbaar maken van data is nog terrein te winnen. Ook daarover gaan de aanwezigen in het paviljoen graag met u als wegbeheerder of aanbieder van diensten in gesprek, om zo weer passen vooruit te kunnen zetten.

Vragen beantwoord


Welke nieuwe reisinformatiediensten komen snel op de markt en voor wie zijn die belangrijk? Wat doen we aan het verbeteren van data en wat betekent dat voor mij als beleidsmedewerker, bestuurder en wegbeheerder? Moet ik nog wel investeren in informatiepanelen langs de weg? Kan ik die nieuwe diensten als belangenbehartiger of branchevereniging ook gebruiken voor mijn achterban? Welke projecten starten op heel korte termijn en kan of moet ik daaraan deelnemen?

ITS: delen = vermenigvuldigen

Regio, bedrijfsleven en rijksoverheid maken vaart met de inzet van Intelligente Transport Systemen (ITS). Zo werken we aan een betere bereikbaarheid, door reizigers en vervoerders hun reis efficiënt te laten plannen. In veel projecten boeken we voortgang en resultaten. Die delen we graag met u. Op het gebied van de samenwerking tussen markt en overheid en het openbaar maken van data is nog terrein te winnen. Ook daarover praten we graag met u, om zo weer passen vooruit te kunnen zetten. En dat maken we ook concreet in 2014: het programma Beter Benutten krijgt dan een meerjarig vervolg, met wederom een prominente plek voor de inzet van ITS.

Krachten bundelen


Door krachten te bundelen, elkaar aan te spreken en samen barrières te slechten, wil het Platform Beter Benutten uitkomen op betere ondersteuning van de reiziger, verbetering van bereikbaarheid in de belangrijkste economische regio’s, een vitale markt voor ITS, een efficiënte overheid die kansen biedt aan anderen en helpt waar dat nodig is.

Over Beter Benutten

Rijk, regio en bedrijfsleven nemen in dit programma samen innovatieve maatregelen om de bereikbaarheid in de drukste regio’s te verbeteren. Beter Benutten is een platform van en voor betrokkenen bij het programma Beter Benutten van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu.

U vindt het Beter Benutten Paviljoen onder standnummer 3.060.
Meer informatie:

www.verkeerenmobiliteit.nl