Disano OVL-armatuur met led

dinsdag 13 december 2011
timer 2 min
Ultraslank Disano straatverlichtingsarmatuur van Attiva BV voorzien van de laatste LED technieken met hoog rendement optieken voorzien van micro facetten voor een lage luminantie.  
Disano OVL-armatuur met led


Gietaluminium


Het armatuur is volledig gefabriceerd van gietaluminium met aan de bovenzijde koelribben die het oppervlak vergroten zodat de warmte van de LED's afgevoerd kan worden. De behuizing  is een hoogwaardige duurzame coating waardoor het armatuur bestand is tegen alle weersomstandigheden en een lange levensduur heeft. De onderzijde wordt afgesloten door een gehard en schokbestendig glas van 4mm.

Voeding


Disano voorziet haar LED straatverlichtingsarmaturen van voedingen met thermische- en piekspanningsbeveiligingen.
Wanneer op een zonnige zomerse dag de straatverlichting niet uitgeschakeld is zal de temperatuur in het armatuur te hoog oplopen. De thermisch beveiligde voeding zal dan gaan dimmen wat voorkomt dat de levensduur van de LED's door oververhitting nadelig beïnvloed wordt. Onder voorwaarden verleend Disano een garantie van 5 jaar op de LED's. Het project dient wel aangemeld te zijn.

Standaard dimbaar


Het armatuur is standaard dimbaar, in de fabriek kunnen de schakeltijden voorgeprogrammeerd worden, maar het kan uiteraard ook aangestuurd worden via de 1-10V regeling. Het armatuur wordt geleverd in een aantal standaarduitvoeringen voor wat betreft het vermogen en de lichtkarakteristiek, maar daar het armatuur modulair is opgebouwd kan dit aangepast worden aan de toepassing. Toepasbaar als opzet- of opschuifarmatuur waarbij het in beide gevallen mogelijk is om het armatuur nog te kantelen resp. 10 en 15 graden. Het aansluiten van het armatuur gebeurd met een zogenaamde “Quick connector” , hierdoor hoeft het armatuur bij montage niet geopend te worden. Wanneer het armatuur toch geopend dient te worden, wordt het automatisch spanningsloos, zodat men veilig onderhoud kan plegen.

Terug naar overzicht producten >>>