Duurzame OVL-tafel Agentschap NL

woensdag 18 juli 2012
timer 2 min
Agentschap NL organiseert op 27 augustus in samenwerking met de gemeente Den Bosch een bijeenkomst. Het thema van de bijeenkomst is bestuurlijke besluitvorming en verdienmodellen op het gebied van duurzame openbare verlichting.
Duurzame OVL-tafel Agentschap NL


Vervolgstappen verduurzaming OVL


Het doel van deze tweede Duurzame Verlichtingstafel van dit jaar is het initiëren van vervolgstappen voor de verduurzaming van de openbare verlichting in Nederland. Veel gemeenten in Nederland hebben tal van initiatieven ontplooid om energie te besparen en CO2-uitstoot te reduceren. Van deze gemeenten kan men leren, want hoe krijg je binnen het college de handen op elkaar voor nieuwe investeringen? Hoe financier je de benodigde maatregelen? Hoe organiseer je een en ander met de betrokken ambtenaren? En hoe zorg je voor een goede uitvraag richting leveranciers, een succesvolle samenwerking en dito resultaat?

Ruimte voor interactie


Deze vragen worden beantwoord tijdens de Duurzame Verlichtingstafel. Wethouders, ambtenaren en leveranciers vertellen hun verhaal en er is veel ruimte voor interactie tussen hen en het aanwezige publiek. Dagvoorzitter Martijn Vroom zal, door het stellen van prikkelende vragen, zoeken naar het verhaal achter het verhaal en de nodige discussie en interactie op gang brengen.

Plaats en locatie


De bijeenkomst zal plaatsvinden op maandag 27 augustus van 13.30 tot 17.30 uur in het Bestuurscentrum van de gemeente Den Bosch en is vooral bedoeld voor wethouders en gedeputeerden.

In mei dit jaar organiseerde Agentschap NL in samenwerking met Ziut een Masterclass Duurzame Openbare Verlichting, lees meer.

Voor het programma van de Duurzame Verlichtingstafel klik hier.

 

Terug naar overzicht nieuws >>>