IGOV Kenniscafé: "Netbeheer en OVL"

maandag 9 januari 2012
timer 3 min
Op 13 februari vindt het IGOV Kenniscafé 'Netbeheer en OVL' plaats in Zwolle, waarbij uitwisseling van kennis en ervaring tussen gemeenten en provincies centraal staat. De vele vragen die spelen op het gebied van kosten, regels, rechten en plichten en aanverwante zaken bij aansluitingen op het net van de netbeheerder komen uitgebreid aan de orde. 
IGOV Kenniscafé: 'Netbeheer en OVL'


Het Kenniscafé wordt, met identiek programma, op 28 februari ook georganiseerd in Eindhoven. De locatie is echter nog niet bekend.

Ervaringen


Gemeenten vertellen over hun eigen ervaringen en oplossingen. Ook worden netbeheerders en onafhankelijke specialisten in wet- en regelgeving uitgenodigd.

Wat aan de orde komt:


-    aanleg/onderhoud /beheer van een eigen OVL net? Kosten en baten.
-    aansluiting van een OVL net op een combi netwerk van Stedin? kosten en baten.
-    wie mag werken aan het net van de netbeheerder?
-    tot waar gaat de installatie verantwoordelijkheid en hoe voldoe ik aan de wet?
-    welke risico's lopen gemeenten?
-    slimme meter, ja of nee?

Actuele instructiefilm


Onder leiding van een dagvoorzitter zal er voldoende ruimte zijn voor discussie en kennisuitwisseling met de zaal. Er wordt een actuele instructiefilm vertoond waarin het hele uitvoeringsproces rond de aanleg van OVL heel duidelijk wordt weergegeven. De film is gemaakt om de kennis te bevorderen bij uitvoerenden, maar is ook informatief voor OVL-beheerders.

Programma


Het Kenniscafé start om 11.45uur en wordt om 16.30 uur afgesloten met een netwerkborrel.
Klik hier voor het programma.

Het definitieve programma met meer details over de sprekers en onderwerpen wordt binnenkort gepubliceerd.

Deelname


De bijeenkomst is openbaar. Deelname is gratis voor IGOV leden, ook als u als overheidsmedewerker besluit lid te worden van het IGOV is deelname gratis. Overige deelnemers wordt een bijdrage van €150,- exclusief btw gevraagd per persoon. Bedrijven betalen €250,- exclusief btw per persoon. Informeer naar de mogelijkheden voor exposure tijdens de bijeenkomst ! Let op: Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt dus meld u snel aan.

Aanmelden kan door een mail te sturen aan kenniscafe@igov.nl
Gaarne adresgegevens en factuuradres met eventuele betalingskenmerken vermelden bij inschrijving.

U bent welkom in het provinciehuis van Overijssel:


Provincie Overijssel
Bestuurscentrum, zaal 'De Brink'
Luttenbergstraat 2
8012 EE Zwolle

Het provinciehuis is goed bereikbaar met het OV en ligt op loopafstand van Zwolle CS. Er is tevens voldoende ruimte in de parkeergarage op de Turfmarkt bij het provinciehuis. Tijdens het Kenniscafé kunt u uw parkeerkaart inleveren en ontvangt u van het IGOV een uitrijkaart.
 

Terug naar overzicht nieuws >>>