Minder Hinder Widget om verkeershinder te voorkomen

maandag 11 maart 2013
timer 1 min
De Katerdijk, een belangrijke toegangsweg naar het centrum van Zwolle, wordt momenteel ingrijpend veranderd. Om de hinder te beperken is een Minder Hinder Widget (webapplicatie) ontwikkeld voor de weggebruiker. De widget biedt inzicht in de actuele verkeerssituatie ter plaatse zodat de gebruiker goed voorbereid op weg kan gaan tijdens de werkzaamheden.

Minder Hinder Widget om verkeershinder te voorkomen

De widget (een webapplicatie) is een online-middel dat de gebruiker een overzicht biedt van de verkeershinder en meldingen rondom de werkzaamheden aan de Katerdijk. De applicatie is te gebruiken op de pc en smartphone en is beschikbaar via www.zwolle.nl/katerdijk.

Actuele informatie

Op basis van de informatie van de Minder Hinder Widget wordt de reiziger ondersteund bij het maken van een keuze van het tijdstip van reizen, het vervoersmiddel en de route.

Over Minder Hinder Widget


De widget is een gezamenlijk initiatief van het programma Beter Benutten Zwolle Kampen Netwerkstad. In dit programma werken de gemeenten Zwolle, Kampen, provincie Overijsel, het Rijk en het regionale bedrijfsleven samen aan het vergroten van de bereikbaarheid en gastvrijheid van de regio door de bestaande infrastructuur beter te benutten.