Waterdichte Echo LED

maandag 23 juli 2012
timer 1 min
Als vervanging van de huidige TL-armaturen heeft Attiva B.V. de armatuur 'Echo LED' ontworpen. Dit volledig waterdichte en slagvaste armatuur maakt geen gebruik van led-buizen, maar is uitgevoerd met de modernste led-techniek.
Waterdichte Echo LED

Handig gemonteerd


De led's hebben een kleurweergaveindex van boven de 80% en zijn verkrijgbaar in de kleur 4000K. De armatuur heeft een standaard vermogen van 25, 44 of 59 Watt. De armatuur kan compleet gemonteerd geleverd worden dankzij de waterdichte stekelverbinding. De armatuur wordt gemonteerd door middel van RVS beugels waar het armatuur ingeklikt wordt.

Duurzaam en high performance


Met de Echo LED kunnen besparingen bereikt worden van 30% ten opzichte van HF armaturen. Ten opzichte van conventionele armaturen kan dit oplopen tot 40% besparing.  Ook is op aanvraag de 'high performance'-versie verkrijgbaar. Hierdoor biedt de armatuur voor vrijwel ieder verlichtingsvraagstuk een oplossing. Door de lange levensduur van led's is de armatuur geschikt voor ruimten waar vrijwel continue licht brandt, zoals bijvoorbeeld parkeergarages.

Terug naar overzicht producten >>>