Jaarcongres Stationslocaties

maandag 19 maart 2012
timer 2 min
Over één ding lijken alle stakeholders rondom stationslocaties het eens: integrale (her)ontwikkeling van stationslocaties biedt veel nieuwe kansen en verdienmogelijkheden. Maar, wie trekt de kar en wie spoort aan tot actie? En nog belangrijker, wie financiert uiteindelijk wat?
Jaarcongres Stationslocaties


Beleid, ambities, plannen en projecten toegelicht


Het 13e jaarcongres Stationslocaties op donderdag 24 mei 2012 staat dit jaar in het teken van integrale ontwikkeling van stationslocaties. Provinciebestuurders, gemeentebestuurders, ProRail, NS en andere bepalers informeren u over beleid, ambities en concrete plannen rondom stationsprojecten. Ga het gesprek aan met beleidmakers en beslissers over stationslocaties en krijg antwoord op uw brandende vragen.

Grote, middelgrote en kleine stationsprojecten


Leer van de praktijkervaringen van Utrecht Centraal, Rotterdam Centraal, Tilburg, Arnhem Centraal, Amsterdam CS, Groningen, Driebergen-Zeist, Zandvoort, Vught, Beiswijk Zoetermeer en Dronten.  

Tijdens Stationslocaties 2012 staan de volgende thema's centraal:


•    Spoorbouwmeester: het nieuwe Spoorbeeld 2.0
•    Verbinden stad en station
•    Gebieds- en vastgoedontwikkeling rondom stations
•    Uitdagingen binnen nieuwe samenwerkingsverbanden
•    Toepassen duurzaamheidsprincipes

Excursie spoorzone Delft


Neem op 24 mei een kijkje achter de schermen bij de ontwikkeling van spoorzone Delft. U hoort alles over het project, de stand van zaken en de integrale aanpak. Dit allemaal tijdens de rondleiding in het informatiecentrum en op de bouwplaats.

Bezoek het congres Stationslocaties en krijg een overzicht van alle actuele ontwikkelingen en hoor concrete praktijkervaringen rondom diverse stationsprojecten.

Klik hier voor aanmeldingen en meer informatie >>
 

Terug naar overzicht nieuws >>>