Milieuvriendelijk taxibedrijf in Eindhoven

maandag 17 december 2012
timer 2 min
Sinds kort kunnen inwoners van Eindhoven en omstreken gebruik maken van het milieuvriendelijke taxibedrijf GreenGo Taxi. Er wordt gebruik gemaakt van de Toyota Prius met LPG installatie. Hierdoor blijft de uitstoot van broeikasgassen beperkt en bedragen de kosten per honderd kilometer €3,75.

Milieuvriendelijk taxibedrijf in Eindhoven

Stijgende brandstofprijzen


'Ideaal als taxi dus' volgens ondernemer John van der Horst. "Met alleen maar stijgende brandstofprijzen en een teruglopende markt worden ondernemers weer aan het denken gezet". Voorop daarin loopt GreenGo Taxi, een uiterst modern taxibedrijfje, dat inspeelt op de laatste ontwikkelingen. Zo is de taxi live te volgen via GPS op de website, en ook digitaal te bestellen via  o.a. Whatsapp, Skype en Facebook.

Meer aanslaan


"In het vervoer zou het milieu veel meer aan moeten slaan. Minder brandstofverbruik vertaald zich tenslotte direct uit in meer winst", aldus eigenaar John van der Horst. Hij kiest er vervolgens voor deze extra winst te delen met zijn klanten: "Dit is een echte win-win-win situatie. Goed voor het milieu, goed voor de klant èn goed voor de ondernemer!" Met zijn scherpe tarieven en vele kortingsacties, zoals de Groene Taxi Actie waarbij de klant tot meer dan 50% korting geniet, heeft deze onderneming in elk geval erg veel potentieel.