Sysconnect

De ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit gaan razendsnel. Deze ontwikkelingen hebben invloed op onze verkeersveiligheid en hoe wij onze wegen aanleggen en onze steden inrichten.

 

Sysconnect ontwikkelt en implementeert innovatieve oplossingen op het gebied van mobiliteit en verkeersveiligheid. Kunstmatige intelligentie (AI), deep learning in combinatie met het gebruik van sensoren, radars, thermische en videocamera’s wordt steeds meer door ons toegepast om de mobiliteit en doorstroming te stimuleren.

 

Een belangrijk doel is ook om de veiligheid van alle verkeersdeelnemers te verbeteren. Niet alleen de infrastructuur, maar ook het gedrag van mensen speelt bij verkeersveiligheid een grote rol. Wij zijn steeds meer in staat om door de inzet van slimme technologieën onveilig rijgedrag positief te beïnvloeden.

 

Fietsers en voetgangers zijn extra kwetsbaar in het verkeer. Het beleid van de overheid om het fietsen te stimuleren vraagt om extra aandacht voor de voetgangers- en fietsveiligheid. Het toepassen van innovatieve oplossingen met detectie- en signaleringssystemen bij gevaarlijke kruisingen en oversteekplaatsen is hier een voorbeeld van.

Contactgegevens

T. +31 (0)10 2231307
E. sales@sysconnect.nl

Meer informatie

Sysconnect

Artikelen, evenementen & downloads van Sysconnect