Tobias Fiscaal B.V.

Tobias Fiscaal vordert sinds 2001 de Nederlandse en buitenlandse parkeerboetes van steeds meer gemeenten in. We nemen graag het invorderen van naheffingsaanslagen parkeerbelasting volledig uit handen van de gemeenten.

Alle specialiteiten onder één dak
Het is voor ons belangrijk dat we op één lijn zitten en goed begrijpen wat de gemeenten van ons verwachten. Daarom besteden we veel aandacht aan de samenwerking. Voor iedere gemeente staat een team met een vast contactpersoon klaar dat volledig op de hoogte is van wat er speelt. Tobias Fiscaal heeft alles in huis. Eén telefoonnummer, één aanspreekpunt en direct het antwoord op alle vragen. 

Meer dan alleen het uitvoeren van invorderingen
Met onze digitale rapportages aan de hand van de invordering en onze bezwaar- en beroep afhandeling, leveren we een bijdrage aan het gemeentelijk parkeerbeleid. De resultaten helpen de gemeentes bij het opsporen van parkeerverbeteringen. Waar kan de bebording anders? Zijn de plekken/locaties van parkeerplaatsen voor gehandicapten duidelijk genoeg? Wij vertellen het.

Onze aanpak draait om maatwerk
Het gehele traject voor het invorderen van parkeerboetes stemmen we op de gemeente af. Soms betekent dit dat we wat strenger zijn, soms wat flexibeler. Altijd in overeenstemming met de gemeenten. En dat doen we graag!

Thema's

Bezoekadres

Van Elmptstraat 16-1 Groningen, Nederland.

Postadres

Postbus 5023
9700 GA Groningen
Nederland

Contactgegevens

T. 088-5284084
E. parkeren@tobiasfiscaal.nl

Artikelen, evenementen & downloads van Tobias Fiscaal B.V.