Divers gezelschap deelnemers aan Parkeerbeheer Congres

donderdag 22 november 2018
timer 2 min
Van gemeente Middelburg tot Hellendoorn, via Tiel en Winterswijk: veel gemeenten nemen donderdag 29 november deel aan het Parkeerbeheer Congres. Heeft u zich nog niet aangemeld? Het kan nog! Én, het congres is gratis te bezoeken.

Het programma van het Parkeerbeheer Congres is interessant voor een ieder die werkzaam is in de parkeerwereld. Dat blijkt ook wel uit de diversiteit aan bezoekers: projectleiders, beleidsmedewerkers, verkeerskundigen, parkeerregisseurs en parkeermanager zijn donderdag 29 november aanstaande aanwezig op het gratis Parkeerbeheer Congres in Expo Houten.

Wat is de invloed van smart mobility op parkeren?

Keynotespreker Ananda Groag trapt het congres af met een inleiding op Smart Mobility. Want de wereld verandert, ook op het gebied van mobiliteit en parkeren. Groag zoomt in op de vraag welke invloed Smart Mobility kan hebben op parkeren.

In de deelsessies kunt u kiezen uit diverse onderwerpen die u direct kunt toepassen in uw dagelijks werk. Ledverlichting, de privacywet, innovaties in handhaving, onderling samenwerken, zijn onderwerpen die de revue passeren.

Reserveer uw plaats

Nog niet aangemeld? Het kan nog! Bezoek op donderdagmorgen 29 november het Parkeerbeheer Congres en rond uw dag af met een bezoek aan de vakbeurs Mobiliteit. Het congres is gratis en inclusief lunch!


Meer informatie en aanmelden: www.parkeerbeheercongres.nl