Empaction

Ontrafelt parkeervraagstukken

Onderscheidend vermogen

Empaction staat voor nuchterheid, een no-nonsense mentaliteit en een tikje eigenzinnigheid. Empaction is vooral ook serieus, vakkundig met kennis van zaken en professioneel. Dat alles in combinatie met een sympathieke uitstraling en een vleugje humor en tact. Door bindingskracht en vindingrijkheid vindt Empaction altijd een echte oplossing met draagvlak. 

De kwaliteiten van Empaction zijn relevant voor de markt, omdat mobiliteits- en parkeervraagstukken steeds complexer worden, technische mogelijkheden toenemen en omdat de kijk op mobiliteit en duurzaamheid verandert. Empaction heeft ruime ervaring en kennis en een bewezen werkwijze met een doordachte procesbegeleiding.
Daarmee zijn wij in staat deze vraagstukken op te lossen in het krachtenveld van vele belangen. De diversiteit aan opdrachten en de grote tevredenheid bij de meer dan 400 opdrachtgevers in Nederland en België tonen dit aan.

Ons kantoor is gevestigd in het voormalig gemeentehuis van Stratum; een prachtige stijlvolle werkomgeving in hartje Eindhoven.


 

Thema's

Bezoekadres

Startumsedijk 20 Eindhoven, Nederland.

Contactgegevens

T. 31402137880
E. info@empaction.nl

Meer informatie

Empaction

Artikelen, evenementen & downloads van Empaction