Interparking Nederland B.V.

Beheer | Exploitatie | Ontwikkeling

De Interparking Group houdt zich in heel Europa, al 65 jaar bezig met het ontwikkelen, kopen, huren en beheren van parkeergarages. Al vanaf de bouw van onze eerste parkeervoorziening in Brussel (in 1958) hebben onze bezoekers hierbij centraal gestaan. Door deze sterke focus op de klant én het realiseren van kwalitatief hoogwaardige parkeerlocaties hebben wij een sterke marktpositie kunnen realiseren. Daarmee is Interparking één van de drie marktleiders op het gebied van parkeren in Europa. Je komt ons tegen in meer dan 400 steden van Barcelona en Amsterdam tot aan Rome en Berlijn.

In Nederland openden wij in 1965 onze eerste parkeervoorziening in Rotterdam. Vanaf die tijd bouwen wij aan duurzame en klantvriendelijke parkeervoorzieningen die bijdragen aan de bereikbaarheid en aantrekkelijkheid van de omgeving. Vandaag de dag exploiteren wij 127 parkeervoorzieningen in 35 steden met in totaal meer dan 63.000 parkeerplaatsen. Je komt ons tegen in stedelijke centra, winkelcentra, toeristische trekpleisters, kantoorlocaties, ziekenhuizen en luchthavens.

Wij doen er alles aan om zorgeloos en dichtbij parkeren voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te maken en vinden dat een gebied aantrekkelijker is zonder “blik” op straat. Daarom zetten wij ons dagelijks in om de mobiliteit blijvend te verduurzamen en de doorstroming in steden te optimaliseren. Wij hebben de deskundigheid in huis om passende oplossingen te vinden, vanaf het allereerste ontwerp tot en met de beheerfase. Van vindbaarheid, routing, comfort, gastvrijheid tot betaalgemak. Alles om de bezoeker een optimale parkeerbeleving te bezorgen en opdrachtgevers te ontzorgen. Dit doen wij als eigenaar, als huurder en als serviceverlener.

Social Media

LinkedIn
Youtube

Thema's

Bezoekadres

Beursplein 37 Rotterdam, Nederland.

Postadres

Beursplein 37
3011 AA Rotterdam
Nederland

Meer informatie

www.interparking.nl

Artikelen, evenementen & downloads van Interparking Nederland B.V.