EZS kiest voor de Worldline VALINA betaalterminal

donderdag 22 november 2018
timer 3 min
EZS Parkeersystemen B.V. uit Beverwijk is een innovatief bedrijf, gespecialiseerd in geautomatiseerde systemen voor parkeren en toegangscontrole. Om te kunnen voldoen aan de laatste wensen en eisen die gelden voor onbemande verkooppunten bij het parkeren hebben ze gekozen voor de VALINA van Worldline. Wat maakt de VALINA interessant als betaaloplossing?

Ronald Spruitenburg is één van de drie eigenaren van EZS die zich sinds 2000 toeleggen op zaken rondom parkeren en betalen. “Wij leveren geavanceerde apparatuur voor op straat, in parkeergarages en parkeerterreinen, maar bieden ook oplossingen voor toegangscontrole van gebouwen en bedrijfsterreinen.” De belangrijkste klantgebieden van EZS zijn lokale overheden, waterschappen en particuliere opdrachtgevers zoals; hotels, restaurants en VvE’s. “Wij kennen onze opdrachtgevers en weten goed wat er bij ze leeft. Met EZS richten we ons op de service en het ontzorgen van de klant. Van onze opdrachtgevers krijgen we vaak terug dat we pragmatisch zijn en de vooraf gestelde doelstellingen niet uit het oog verliezen.”


“Met de VALINA hebben we een compacte alles-in-één oplossing die erg goed is in te passen in bestaande systemen. Het display met touchscreen ziet er prachtig uit en het werkt enorm eenvoudig.”


Pinbetalingen zijn dankzij het gemak van contactloos betalen al jaren in opmars, daarnaast gelden er ten aanzien van terminals en transacties specifieke wensen en eisen. “Onze opdrachtgevers verwachten van ons dat we ze adviseren in de nieuwste technieken op het gebied van parkeersystemen en de ontwikkelingen rondom digitalisering. Wij bieden een volledige oplossing van A tot Z. Met de VALINA hebben onze opdrachtgevers het nieuwste van het nieuwste, die voldoet aan de laatste specificaties.”

Gebruiksvriendelijk aan de voor- en achterkant

“Momenteel zijn kaartlezer, pinpad en contactloze lezer veelal apart ingebouwd. Wat je dan ziet is dat de gebruiker aan het stoeien is met de vele losse elementen en het onduidelijk wordt om deze te gebruiken. Ook kan het aan de achterkant een enorm gepuzzel zijn om deze losse onderdelen te integreren. Met de VALINA hebben we een compacte alles-in-één oplossing die erg goed is in te passen in bestaande systemen. Het display met touchscreen ziet er prachtig uit en het werkt enorm eenvoudig.”


“Kijk maar naar de bezoekers van parkeercongressen in Nederland, die komen van over de hele wereld om te zien wat wij aan het doen zijn.”

Met de VALINA klaar voor de toekomst

“Na een presentatie van Tom Egging met de VALINA zijn we achter de schermen heel snel aan de slag gegaan om deze te integreren met onze oplossing. De vele betaalmogelijkheden maakt het voor bijv. toeristische gebieden enorm interessant. Bij gemeenten is het hergebruiken en duurzaam omgaan met materialen van groot belang, dan is een vervanging van de kaartlezer de ideale oplossing.”

 

Een unieke feature van de VALINA is de mogelijkheid van powermanagement, met de bewegingscensoren aan de voorkant gaat die alleen aan wanneer er iemand voor staat, waardoor deze geschikt is voor duurzame oplossingen. “Al onze parkeersystemen gaan over op zonnepanelen en je ziet dat het parkeren steeds duurzamer wordt. Nederland loopt in deze technieken en ontwikkelingen voorop. Kijk maar naar de bezoekers van parkeercongressen in Nederland, die komen van over de hele wereld om te zien wat wij hier aan het doen zijn.”

Interesse?

Neem dan contact op met:
Tom Egging
Partner Manager Worldline
+31 (0)6 24 91 71 41
LinkedIn
thomas.egging@worldline.com

Lees verder

Moeten gemeenten betaald parkeren tijdelijk afschaffen?

31 mrt om 12:07 uur
Je kon er op wachten: de vraag of in verband met de coronacrisis het betaald parkeren niet even kan worden…
Lees verder »

Utrecht krijgt regionale visie op parkeren

24 mrt om 01:00 uurtimer3 min
Vanuit de rijk- en regiosamenwerking, inclusief IenW, RWS en NS wordt gezamenlijk een start gemaakt om een…
Lees verder »

Gemeenten nemen maatregelen tegen coronavirus

22 mrt om 01:00 uurtimer2 min
Verschillende gemeenten in Nederland en België treffen maatregelen tegen het coronavirus. Na Amsterdam heeft nu…
Lees verder »

Zorgpersoneel mag gratis parkeren in Amsterdam

20 mrt om 01:00 uurtimer1 min
De gemeente Amsterdam voert vanwege de coronacrisis een aantal maatregelen in voor ondernemers en zorgpersoneel.…
Lees verder »

'Niet iedere parkeerlocatie wordt een volwaardige hub'

17 mrt om 01:00 uurtimer2 min
Leden van Het Parkeerpanel reageren ieder magazine op een vraagstelling. De vraag voor het komende magazine is:…
Lees verder »

Wanneer is een mobiliteitshub succesvol te noemen?

12 mrt om 01:00 uurtimer2 min
Leden van Het Parkeerpanel reageren ieder magazine op een vraagstelling. De vraag voor het komende magazine is:…
Lees verder »

'Voorlopig zie ik geen profijtelijke business voor een mobiliteitshub'

11 mrt om 01:00 uurtimer3 min
Leden van Het Parkeerpanel reageren ieder magazine op een vraagstelling. De vraag voor het komende magazine is:…
Lees verder »

Culemborg sluit als 100ste gemeente aan op het NPR

6 mrt om 13:22 uurtimer2 min
Culemborg is de 100ste gemeente die aansluit op het Nationaal Parkeerregister.
Lees verder »