Gratis MLV-bijeenkomst

vrijdag 13 augustus 2010
timer 2 min
Gratis MLV-bijeenkomst CROW en Agentschap NL organiseren op 30 september een gratis MLV-bijeenkomst over mobiliteitsmanagement en luchtkwaliteit. Mobiliteitsmanagement is het organiseren van 'slim' reizen en werken, waardoor de beschikbare wegcapaciteit beter wordt benut. Dit leidt niet alleen tot minder files, maar ook tot verbetering van de luchtkwaliteit.
Gratis MLV-bijeenkomst

 

Prikkelen


De reiziger wordt geprikkeld de auto te laten staan en vaker gebruik te maken van de fiets of het openbaar vervoer. Ook het 'nieuwe werken' is een vorm van mobiliteitsmanagement. Hierbij worden werknemers gestimuleerd om vaker vanuit huis te werken, of op alternatieve tijdstippen naar het werk te gaan om files te voorkomen.

Eisen en wensen


Welke vorm van mobiliteitsmanagement geschikt is voor een individueel bedrijf, hangt van vele factoren af. Er wordt altijd gezocht naar een oplossing op maat, waarbij de eisen en wensen van de werknemers centraal staan. Overheden, werkgevers, publiekstrekkers en aanbieders van mobiliteitsdiensten bepalen samen de voorwaarden waarbinnen reizigers slimme keuzes kunnen maken. Het team 'Meer met lucht en verkeer' praat de aanwezigen in een middag bij over mobiliteitsmanagement en de mogelijk positieve effecten op de luchtkwaliteit.

Team 'Meer met lucht en verkeer'


In het team 'Meer met lucht en verkeer' werken CROW (kennisprogramma Solve) en Agentschap NL samen om gemeenten en provincies te ondersteunen bij het verbeteren van de luchtkwaliteit. Dit gebeurt door middel van workshops, advies op maat en informatiebijeenkomsten.

Terug naar overzicht nieuws >>>