Ministerie subsidieert mobiliteitsadvies IvDM

maandag 15 augustus 2011
timer 1 min
Ministerie subsidieert mobiliteitsadvies IvDM Kennisplatform IvDM is door AgentschapNL gekwalificeerd als Erkend Mobiliteitsadviseur. Bedrijven kunnen nu subsidie krijgen op de advieskosten als ze zich door IvDM consultants laten adviseren op het gebied van mobiliteit.
 Ministerie subsidieert mobiliteitsadvies IvDM

 

Twee vliegen in een klap


Bedrijven kunnen zo vrijwel gratis laten onderzoeken hoe hun medewerkers slimmer kunnen reizen en werken. De subsidie is afkomstig uit de kas van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu.“Bedrijven die kritisch kijken naar kansen om de mobiliteit van het eigen personeel slimmer te organiseren vangen twee vliegen in één klap. Aan de ene kant leidt slimmer reizen vaak tot een aantrekkelijke kostenbesparing in mobiliteitsuitgaven. Anderzijds versterkt het bedrijf haar groene imago waar de buitenwereld kritisch naar kijkt,” zegt Albert Lusseveld, consultant van het IvDM.

Mobiliteitsvoucher


Bedrijven die in aanmerking willen komen voor de subsidie kunnen een mobiliteitsvoucher aanvragen bij AgentschapNL. De voucher is een soort tegoedbon waarmee een erkende mobiliteitsadviseur wordt betaald. Het bedrijf draagt de originele voucher over aan het IvDM waarna IvDM het adviestraject kan starten.

Bron: Autokompas

Terug naar overzicht nieuws >>>