Nieuwe Business Development Director bij Agendum

dinsdag 1 maart 2016
timer 2 min
Per 1 maart is Peter van Oorschot toegevoegd aan het team van Agendum als Business Development Director met een primaire focus op het verder vormen en uitbreiden van het nationale en internationale partnernetwerk. Agendum wil hiermee digitale parkeerhandhaving beter bereikbaar maken voor veel steden in Europa en daarbuiten en haar internationale groei versnellen.

Peter van Oorschot heeft sinds zijn studie aan de TU Delft bij verschillende technologie en business software bedrijven de groei gevoed en doorgemaakt waarbij innovaties en international business development voorop stond. Eerder was Peter verantwoordelijk voor geo-informatie bij KLM, de Business Acceleration voor start-ups bij Gorilla Park en Supply Optimization bij Quintiq. Als laatste was hij verbonden aan G4S waar hij als Business Development Director verantwoordelijk was voor de Nederlandse en Europese dienstverlening van End-to-End digitale parkeerhandhaving.


Over Agendum

Agendum is wereldwijd marktleider in oplossingen voor een kosten-efficiënte en transparante digitale parkeerhandhaving. Het bouwt en koppelt de systemen voor alle stappen in het proces: planning, uitvoering, rapportage en management. De technologie van Agendum wordt in verschillende Europese steden succesvol ingezet.

Oplossingen van Agendum zijn: SCANMAN, een IT-platform voor een slimme verwerking van scans en een nauwkeurige en efficiënte handhaving; PLANMAN, de automatische workforce planning tool voor handhaving op de juiste plaats op het juiste moment; en INFOMAN, een rapportage tool dat parkeerdata analyseert voor betere resultaten, transparantie en verantwoording. Bovendien biedt de INFOMAN essentiële managementinformatie voor duurzaam parkeer- en mobiliteitsbeheer.

Peter van Oorschot