Online centrale voor verkeersregelinstallaties

donderdag 15 november 2018
timer 1 min
TrafiSys is de leverancier voor verkeerscentrale oplossingen voor de kleine(re) wegbeheerder. Het bedrijf presenteert zichzelf tijdens de Vakbeurs Mobiliteit.

Het beheer van verkeersregelinstallaties is voor een kleinere wegbeheerder vaak een grote opgave. Een aanbesteding voor de aanschaf van een eigen verkeerscentrale is een omvangrijk en kostbaar proces waar veel wegbeheerders niet aan (durven te) beginnen. 

 

Bovendien is het inhoudelijke beheer te specialistisch en een ondergesneeuwd onderdeel van de dagelijkse taken van de beheerder. TrafiSys biedt uitkomst door het leveren van een online centrale voor verkeersregelinstallaties. Tevens biedt TrafiSys verschillende beheeropties om de last van de wegbeheerder te verlichten.

 

Daar bovenop realiseert en beheert TrafiSys de noodzakelijke dataverbindingen ten behoeve van de ontsluiting naar de verkeerscentrale.  Hierdoor is het beheer van de verkeersregelinstallaties en de bijbehorende dataverbindingen een fluitje van een cent geworden en kan de wegbeheerder zich beter focussen. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan vooral langs op onze stand!

 

Stand  2.4.22