Parkeervoorzieningen Parkboulevard Rotterdam

maandag 26 september 2011
timer 1 min
Direct bij het Marconiplein is men momenteel bezig met het bouwen van een multifunctioneel gebouw met een opvallend “scherpe” architectuur. De parkeervoorzieningen worden op de 1e verdieping gerealiseerd en heeft en oppervlak van circa 18.000 m². De hellingbaan heeft een vloeroppervlak 1.300 m².   
Parkeervoorzieningen Parkboulevard Rotterdam

Eisen


Doordat het project zo uniek is, waren de eisen die gesteld werden aan het afwerkniveau erg hoog.  Ook het vloerveld van de parkeergarage moest worden voorzien van een deugdelijk en kleurrijk systeem, zodat deze zou aansluiten op de uitstraling van het gebouw. Het vloeroppervlak van de garage is daarom niet voor niets voorzien van een duurzaam beschermend gietvloersysteem van Triflex.  

CPS-I Systeem


De opdrachtgever heeft gekozen voor het Triflex CPS-I systeem. De materialen worden uitsluitend aangebracht door erkende Triflex applicateurs. Multi Protect Nederland uit Rijssen heeft dit werk aangenomen en de parkeergaragevloer voorzien van het systeem. Triflex CPS-I is antislip, mechanisch belastbaar, naadloos en heeft een verhoogde mogelijkheid tot scheuroverbrugging.

Terug naar overzicht producten >>>