PTV Group, uw verkeerskundige innovatiepartner voor vandaag en morgen

donderdag 15 november 2018
timer 1 min
PTV Group is softwareontwikkelaar van verkeersprognoses en verkeersimulatiesoftware. Onze softwareoplossingen worden gebruikt voor verkeersanalyses, voorspellingen en gegevensbeheer waarmee een inschatting wordt gemaakt hoe het verkeersbeeld er in 2030-2040 uitziet. Met deze software analyseert u het verkeersgedrag per voertuig, gebruiker en seconde.

Ons PTV MaaS Accelerator Program geeft u vandaag de handvatten om de impact van autonome voertuigen op te nemen in uw beleid voor morgen. Ter beoordeling van investeringsbeslissingen voor tientallen jaren, waarmee zeer grote bedragen gemoeid zijn die misschien verkeerd ingezet worden.


Voor de dag van vandaag leveren wij al tot een uur vooruit concrete verkeersvoorspellingen waar files gaan ontstaan, met op netwerkniveau hun impact en mogelijkheden om deze te minimaliseren. Als u meer wilt weten over verkeersmodellering en -simulaties, ontmoeten wij u graag. Bezoek ons tijdens de Vakbeurs Mobiliteit op woensdag 28 en donderdag 29 november 2018 in Expo Houten bij stand nummer 2.4.41.

 

Ervaar zelf waarom de traditionele statische modellen verouderd en onbetrouwbaar zijn en maak kennis met de PTV standaard voor het moderne verkeersmodelleren. Denk hierbij aan Activity Based, Shared Mobility, macroscopisch dynamische simulaties, multimodale ketenverplaatsingen, fietsmodellering, dienstregeling gebaseerd openbaar vervoer en nog veel meer.

www.ptvgroup.com

Stand 2.4.41