Uitgave 'Eerste hulp bij Slim Werken Slim Reizen'

vrijdag 31 augustus 2012
timer 3 min
Uitgave 'Eerste hulp bij Slim Werken Slim Reizen' Het gratis e-book 'Eerste hulp bij Slim Werken Slim Reizen' is nu ook in print verkrijgbaar. De uitgave is het resultaat van de campagne '52 FileVrije Dagen' van MKB Nederland en het Platform SWSR. De tools, tips en testemonials geven werkgevers inzicht in de implementatie van SWSR in hun organisatie.
Uitgave 'Eerste hulp bij Slim Werken Slim Reizen'


Niet alleen voor MKB

Weet jij als ondernemer hoeveel tijd jouw medewerkers kwijt zijn aan reizen? Wat win jij ermee als ze op flexibele tijden werken? Op deze en nog veel meer vragen geeft het gratis e-book 'Eerste hulp bij Slim Werken Slim Reizen' antwoord. Het Platform gaf samen met MKB Nederland opdracht voor het boek dat is geschreven door MKB Servicedesk. Ook werkte het Platform actief mee aan de samenstelling. Door de overzichtelijkheid, volledigheid en de veelheid aan praktijkvoorbeelden en praktische tips is het boek niet alleen een must voor MKB'ers maar voor iedereen met belang bij SWSR.

Tools, tips en testimonials


Eén dag niet in die vervelende file staan. Dat is nog eens een beloning voor medewerkers. SWSR gaat over het zorgen voor een betere balans tussen werk en privé voor personeel, maar ook over het vergroten van de productiviteit van werknemers: tijd in de file is beter te besteden. Slim werken en reizen is onlosmakelijk verbonden met tools en technische mogelijkheden die plaats en tijdonafhankelijk werken mogelijk maken. Ook hierop gaat het boek uitgebreid in. Het geeft inzicht in hoe SWSR in een onderneming geïmplementeerd kan worden. Het leert de lezer niet alleen waar hij winst kan halen als het gaat om reistijd, maar ook welke middelen ingezet kunnen worden om medewerkers slimmer te laten werken.

Resultaten gezamenlijke campagne


De gezamenlijke campagne '52 FileVrije Dagen' van MKB Nederland en het Platform leverde al op:
* 1.014 ingevulde 'slim werken slim reizen' scans.
* 430.092 gerealiseerde filevrije dagen
* aantal aangevraagde MKB-vouchers gestegen naar 150 per maand sinds de start van de campagne

Doe hier zelf de

'Slim werken slim reizen' scan

.



Praktisch: downloaden of bestellen


Downloaden van het hele boek is gratis, al moet u wel aanmeld zijn bij MijnMKB. Dowload hier>>>

Het boek is nu ook in print te bestellen in de webshop voor € 14,10. MKB-leden krijgen korting. Een groot aantal regionale netwerken voor Slim Werken Slim Reizen stellen een aantal boeken gratis beschikbaar voor aangesloten partijen. Ga naar de webshop>>>


 

Terug naar overzicht producten >>>