Veel aandacht voor parkeren, mobiliteit en bereikbaarheid op NVC

woensdag 17 oktober 2018
timer 1 min
Op 31 oktober en 1 november vindt in 's-Hertogenbosch het Nationaal verkeerskundecongres plaats. Ook dit jaar is er zowel bij de kennissessies als bij de masterclasses veel aandacht voor parkeren, mobiliteit en bereikbaarheid.

Zo geeft Hillie Talens (CROW en gemeente ’s-Hertogenbosch) een masterclass ‘Parkeerkencijfers, handleiding en tool’. Fietsparkeren komt aan de orde in verschillende kennissessies. Zo komt Otto van Boggelen (CROW met Vervoerregio Amsterdam) met een ‘Leidraad deelfietsen’ en presenteren Lennart Nout (Mobycon) en Stephan Valenta (Vervoerregio Amsterdam) in hun bijdrage ‘Meer fietsen, minder stallen’ deelfietsen als oplossing voor het stallingsprobleem.

 

De thema’s mobiliteit en bereikbaarheid komen in veel kennissessies en masterclasses terug. Daarbij is er zowel aandacht voor de stad als voor het platteland, maar komen ook overkoepelende thema’s als Omgevingswet en Mobiliteit, Duurzame Mobiliteit, New Mobility and Services en de juiste software van vandaag voor de mobiliteit van morgen aan de orde.  

 

Het Nationaal verkeerskundecongres wordt georganiseerd door Kennisplatform CROW, ANWB, Verkeerskunde en Acquire Publishing. Locatie: 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch aan de Oude Engelenseweg 1.

 

Voor het programma klik hier. Aanmelden kan hier.

Het NVC werd ook vorig jaar druk bezocht.