Agendum helpt gemeenten bij parkeerhandhaving

vrijdag 28 oktober 2016
timer 1 min
Agendum helpt gemeenten het maximale uit hun parkeerhandhaving te halen en hun doelstellingen te bereiken. De handhavingsoplossingen van Agendum leveren de beste resultaten op: een hoger rendement en volledige controle over het proces.

Wilt u weten wat digitale parkeerhandhaving uw gemeente oplevert? Dat rekent Agendum kosteloos voor u uit aan de hand van uw doelstellingen en situatie. Kom voor meer informatie langs op onze stand 2.127 of woon de parallelsessie op het Parkeerbeheer Congres bij.

 

Efficiënter en effectiever handhaven

Agendum optimaliseert alle stappen in het parkeerhandhaafproces - de planning, uitvoering, rapportage en bijsturing - door het bouwen en verbinden van slimme (informatie)systemen. Agendum begeleidt het gehele proces van procesinrichting, systeemimplementatie tot en met het instrueren en ondersteunen van uw medewerkers. Door hun jarenlange ervaring in optimalisatie van parkeerhandhaving is er bij Agendum een schat aan kennis en informatie voorhanden. Ook voor kleinere gemeenten maakt Agendum efficiënter en effectiever handhaven bereikbaar.

 

Meer informatie op Verkeer, Mobiliteit & Parkeren

Agendum
www.agendum.nl
Stand 2.127