Bikedispenser nu serviceorganisatie

donderdag 24 maart 2011
timer 2 min
met VConsyst Nu het aantal Bikedispensers snelt groeit is er behoefte aan een landelijk werkende en 24/7 service- en onderhoudsdienst, aldus het bedrijf dat volautomatische, compacte fietsparkeersystemen ontwikkelt. Met VConsyst en CP&A als partners is deze behoefte gerealiseerd.
Bikedispenser nu serviceorganisatie


Landelijk dekkend netwerk servicemonteurs


VConsyst is het bedrijf dat groot is geworden in het leveren van toegangscontrole systemen voor zwembaden, sauna's en ondergrondse afvalcontainers. Voor al deze diensten hebben ze een service- en onderhoudsorganisatie beschikbaar, met uitstekende voorzieningen en een landelijk dekkend netwerk van servicemonteurs. Voor Bikedispenser werkt VConsyst samen met CP&A. CP&A werkt al jaren voor het schoonhouden en servicen van stationsgebieden en de daar aanwezige apparatuur.

Binnen dertig minuten service


De Bikedispensers zijn voorzien van webcams en online voorzieningen, waarmee de machines goed in de gaten gehouden kunnen worden. Er vindt op regelmatige basis preventief onderhoud plaats aan de machine en de fietsen. Mocht er onverhoopt toch een storing optreden, die niet online te verhelpen is, dan kunnen de servicemensen van VConsyst binnen 30 minuten ter plaatse zijn.

Over Bikedispenser


Bikedispenser ontwikkelt en implementeert automatische oplossingen voor fietsparkeren. Daar waar veel vraag en weinig ruimte is biedt Bikedispenser compacte, 24/7 en volledige automatische oplossingen, geheel voorzien van managementbeheersysteem en nu dus ook service en onderhoud. Inmiddels zijn er bij treinstations in diverse steden Bikedispensers te vinden, waaronder in Nijmegen-Lent, Arnhem, Leeuwarden en een ondergrondse versie in Duiven.

Terug naar overzicht nieuws >>>