Brussel kiest SecuBike fietstrommel

vrijdag 11 februari 2011
timer 1 min
De Cel Overheidsopdrachten van de Stad Brussel heeft de opdracht voor het leveren en plaatsen van fietstrommels in de Stad Brussel gegund aan BCycle Solutions BV.  Het Nederlandse bedrijf ontwikkelt en fabriceert innovatieve, duurzame oplossingen voor fietsparkeren waaronder de SecuBike.
Brussel kiest SecuBike fietstrommel


Kwaliteitskeurmerk


De SecuBike fietstrommel heeft de erkenning Goed Industrieel Ontwerp 2010 gekregen. Dit kwaliteitskeurmerk is gegeven na het positief beoordelen door de vakkundige jury van vijf aspecten: technische functionaliteit, ergonomie, respect met betrekking tot de relatie tussen mens en milieu, vormgeving en originaliteit.

Aandachtspunt


Een belangrijk aandachtspunt voor de Stad Brussel was de vormgeving die bij de SecuBike is geïnspireerd door de vormentaal uit de auto-industrie en daardoor een minimale impact heeft op het straatbeeld in de stadsomgeving. Ook de inbraakveiligheid van de SecuBike, die door het onafhankelijke Nederlandse certificatie instituut SKG, is goedgekeurd en voorzien is van het Nederlandse Politiekeurmerk heeft meegewogen in de keuze.

Plaatsing


Met het plaatsen van de SecuBike fietstrommels zal binnen enkele weken worden begonnen, zodat fietsbezitters in Brussel snel veilig hun fiets kunnen stallen vlak voor de deur.
 

Terug naar overzicht producten >>>