Kandidaten Intertraffic Innovation Award bekend

donderdag 23 januari 2014
timer 2 min
Tijdens Intertraffic Amsterdam 2014 (25 t/m 28 maart) zal voor de zevende maal de Intertraffic Innovation Award worden uitgereikt aan de meest innovatieve inzending. Een internationale jury heeft een eerste selectie gemaakt. Ook voor de categorie parkeren zijn de genomineerd bekend. 

Kandidaten Intertraffic Innovation Award bekend

 Genomineerden in de categorie parkeren:

?  Edesix Ltd (Groot Brittannië) - VideoBadge2 – Stand 03.422

VideoBadge2 is het nieuwe op het lichaam gedragen videosysteem van Edesix. Hoge kwaliteit video en audio-opnamen, met ingebouwde encryptie voor databeveiliging en integriteit van bewijsmateriaal. Het systeem beschikt over een opnamemogelijkheid van 8 uur, zowel in daglicht als bij verminderde lichtomstandigheden. Het beschikt over een 150° groothoeklens, vooropnamefunctie en naar voren gerichte activeringsschakelaar om een totale incidentregistratie te garanderen.

?  SCANaCAR (Nederland) - Parking Space Classifier – Stand 03.228

SCANaCAR herkent en classificeert (lege) parkeerplaatsen. Dit opent de weg naar het in kaart brengen van parkeerplaatsen en het informeren van bestuurders en navigatiesystemen over beschikbare parkeerplaatsen. Het maakt ook een efficiënte handhaving van illegaal parkeren mogelijk (laden en lossen, parkeerplaatsen voor gehandicapten, enz.). SCANaCAR heeft zijn ScanAutos nu uitgerust met zeer precieze lokalisatie (

?  SKIDATA AG (Oostenrijk) - Barrier.Gate ‘smart’ – Stand 09.204

De Barrier.Gate is een intelligent slagboomsysteem zonder kolom. Als een voordelige oplossing voor gelegenheden voor lang parkeren combineert het de kolom en de barrière in één product. Minder verbruik van energie en ruimte zijn slechts een paar van de duurzame voordelen. Het systeem communiceert via lichtsignalen van de geïntegreerde verlichting, en de ingebouwde camera helpt bij het voorkomen van vandalisme en het onder een sluitende slagboom doorrijden.

De winnaars worden bij de opening op 25 maart a.s. bekend gemaakt.