Kosten besparen met gasdetectiesysteem

dinsdag 29 maart 2011
timer 1 min
Kosten besparen met gasdetectiesysteem Een zorgvuldig ontworpen gasdetectiesysteem (dat een ventilatiesysteem aanstuurt) kan voorkomen dat de lucht in een parkeergarage door de bezoeker als niet fris en onplezierig wordt ervaren.
Kosten besparen met gasdetectiesysteem


Nieuw 2-draads systeem


Juist op dit moment, in een periode van een minder sterke economie, heeft Imbema gekozen om een nieuw 2-draads systeem te ontwikkelen. Dit lijkt tegendraads, echter dit systeem speelt in op de heersende tendens van besparen! Middels dit systeem kunnen significante besparingen op de bekabeling en montage kosten worden gerealiseerd. In parkeergarages, zoals onder winkelcentra, hotels en appartementencomplexen, bestaat het gevaar voor te hoge concentraties koolmonoxide, LPG, benzinedamp en stikstofdioxide.

Veiliger


Door het aanbrengen van een gasdetectiesysteem wordt de garage niet alleen als prettiger ervaren, de garage is ook vele malen veiliger. Mocht onverhoopt toch een te hoge concentratie aanwezig zijn, dan zorgt het gasdetectie systeem ervoor dat de aanwezige mensen gewaarschuwd worden. Imbema Controls B.V. ontwikkelt al meer dan vijf jaar haar eigen systemen. Hiermee houden wij optimaal grip op de kwaliteit en kunnen we snel inspelen op de wensen van de markt.
 

Terug naar overzicht producten >>>