Parkmobile lanceert parkeer app

woensdag 26 oktober 2011
timer 2 min
  Na een uitgebreide testfase lanceert Parkmobile als eerste mobiele parkeer provider een (native) parkeer app voor de BlackBerry, wat het mogelijk maakt om betaald te parkeren via GPS technologie. Zij kunnen met de app eenvoudig een parkeeractie aan- en afmelden.
Parkmobile lanceert parkeer app



Functionaliteiten


De gebruiker opent de app, bevestigt de parkeerzone en staat betaald geparkeerd. Naast eenvoudig aan- en afmelden zijn er vele functionaliteiten toegevoegd die het betaald parkeren nog slimmer en handiger maken. De Parkmobile app voor BlackBerry is te downloaden in de BlackBerry App World. De app voor iPhone en Android kent inmiddels al vele gebruikers.

Minder afhankelijk


Allard Hansma, Marketing Manager van Parkmobile, is blij met de nieuwe app: “We zijn verheugd dat we nu naast iPhone en Android gebruikers ook mensen met een BlackBerry kunnen bedienen. Het maakt ons aanbod voor smartphone gebruikers completer. Bovendien zijn we nu minder afhankelijk van de populariteit van iPhone of Android. Een doel dat we al lang nastreven”, Aldus Hansma. “We zijn nu al druk bezig met aanvullende functionaliteiten en updates voor onder andere OS7”.
 

Drie talen


De Parkmobile app is in drie talen beschikbaar en bestaat uit verschillende functionaliteiten om een parkeersessie aan- en af te melden. De gebruiker kan handmatig een zone invoeren of middels GPS een lijst met parkeerzones opvragen op basis van zijn locatie. Daarnaast kunnen de details van alle eerder gedane parkeertransacties eenvoudig worden opgeroepen. Ook kan met de app meerdere voertuigen worden geparkeerd. De Parkmobile BlackBerry app is beschikbaar voor de volgende BlackBerry toestellen in combinatie met besturingssysteem OS 5.0 en hoger: Bold, Curve, Curve3G, Storm, Storm2, Style, Torch en Tour.
 
 
 

Terug naar overzicht ParkeerNieuws >>>