Promotie 'vergeten' parkeergarage

woensdag 16 juni 2010
timer 2 min
Parkeergarage Flintplein, bij theater De Flint, wordt vaak 'vergeten' door bezoekers van Amersfoort, terwijl deze heel dicht bij het centrum van Amersfoort ligt. Daarom organiseerde ParkeerService dit weekend een actie ter promotie van de garage.
Promotie 'vergeten' parkeergarage



Gratis parkeren en tuktuk-ritje


Wilco Duijf, manager parkeergarages van ParkeerService: “De grap is dat de parkeergarage net zo dicht bij het centrum ligt als de andere twee parkeergarages van de gemeente Amersfoort.” Bezoekers van de parkeergarage 'Flint' werden met een tuktuk naar het centrum gebracht. Ook kon men het eerste uur gratis parkeren. Voor stadsbewoners en -bezoekers een mooie gelegenheid om goedkoper te parkeren en te genieten van het evenement 'Het Verjaardagsfeest' van de Gemeente Amersfoort dat plaatsvond in en rondom het centrum.

Promotie garages noodzakelijk


Regelmatig staan er automobilisten te wachten voor de andere twee parkeergarages van de gemeente Amersfoort, terwijl parkeergarage Flintplein nog volledig beschikbaar is. Daarom had ParkeerService besloten om, naast de TukTuk actie zelf, de actie en route naar de garage Flintplein via borden op diverse aanloopwegen van de binnenstad aan te kondigen. “Er zijn regelmatig parkeergarages in Nederland die op deze manier 'vergeten' worden. Dit kan liggen aan de bereikbaarheid, maar ook aan de promotie van deze garages. Gemeenten kunnen daar meer aan doen\", aldus Duijf.

Terug naar overzicht nieuws >>>