Ruim 60 procent korting op lang parkeren in centrum Amsterdam

dinsdag 28 juni 2011
timer 2 min
Ruim 60 procent korting op lang parkeren in Amsterdam Met een permanente korting op lang parkeren wil P1 de Amsterdamse binnenstad weer aantrekkelijk maken voor bezoekers die per auto naar de hoofdstad reizen. Het tarief voor een etmaal parkeren gaat op 1 juli aanstaande omlaag van 55 naar 20 euro. Wie 4 uur of langer in de parkeergarage bij het Centraal Station parkeert, is al voordeliger uit.
Ruim 60 procent korting op lang parkeren in centrum Amsterdam

 

Lokale economie versterken


Directeur Friso Hylkema van P1 wil met zijn bedrijf de lokale economie van steden versterken: 'De marktomstandigheden in Amsterdam maken deze tariefverlaging mogelijk. De prijs voor parkeren in het centrum van Amsterdam is de laatste jaren gestegen tot 5 euro per uur. Wij willen lang parkeren weer betaalbaar maken.'

Dagje Amsterdam


P1 vindt zijn parkeergarage aan de Prins Hendrikkade een ideaal start- en eindpunt voor een dagje Amsterdam. Het is voor het eerst dat lang parkeren substantieel goedkoper wordt. Dat gebeurt in de stad met de hoogste parkeertarieven van Nederland.

Reclamecampagne


Met een intensieve reclamecampagne, die grotendeels online wordt gevoerd, zal P1 automobilisten vanaf maandag 27 juni wijzen op de mogelijkheid online een parkeerplek voor 20 euro te reserveren. De slogan luidt niet voor niets 20 voor 020. Reserveren kan onder andere via de speciale site www.20voor020.nl.

Terug naar overzicht ParkeerNieuws >>>