Samenwerking HNK en Parkmobile

donderdag 7 april 2016
timer 3 min
HNK en Parkmobile bundelen per 5 april hun krachten om ondernemend Nederland te faciliteren op het gebied van parkeren, werken en vergaderen.

Naast parkeren biedt Parkmobile ook kantoorruimtes om te werken of te vergaderen bij alle HNK-vestigingen. Net als bij parkeren, betalen klanten enkel voor de tijd dat er van een kantoorruimte gebruik gemaakt wordt. Maandelijks ontvangt de ondernemer achteraf een factuur met een overzicht van alle gebruikte diensten.


Parkmobile is markleider in mobiele parkeerbetalingen die de ondernemer tijd en kosten bespaart. HNK is sterk in het aanbieden van werk- en vergaderplekken, waardoor de ondernemer efficiënt kan werken. Voor gebruikers van Parkmobile, betekent de samenwerking tussen HNK en Parkmobile dat zij nu ook gebruik kunnen maken van flexibele kantoorruimtes. “Het is fantastisch dat de klanten van Parkmobile nu ook op een eenvoudige manier gebruik kunnen maken van de HNK-vestigingen door heel Nederland. Wij verwachten dat het gemakkelijk en breder aanbieden en gebruiken van werk- en vergaderplekken goed aansluit bij de wensen van Parkmobile gebruikers.” aldus Johan Buijs, CEO van NSI. Werken en vergaderen wordt steeds flexibeler. Ook wat betreft locatie, tijdstip en duur. “Het is uniek in Nederland dat er, net als bij parkeren, kantoor- en vergaderruimte per minuut afgerekend kan worden. Wij zijn er trots op dat wij dit, als eerste partij in Nederland, gezamenlijk met HNK kunnen aanbieden aan ambulante medewerkers en zelfstandig ondernemers.” aldus Tomas Novak, Commercieel Directeur bij Parkmobile.


Over Parkmobile

Parkmobile is wereldwijd marktleider in mobiele parkeerbetalingen, die de automobilist tijd en kosten bespaart en gemak oplevert. Zo kunnen automobilisten achteraf betalen voor parkeren via de mobiele telefoon door middel van de Parkmobile App, sms of bellen. De Parkmobile App is in binnen- en buitenland de meest gebruikte Parkeerapplicatie. Parkmobile is in Nederland en België actief in meer dan 160 steden. Daarnaast is Parkmobile ook actief in enkele honderden steden buiten de Benelux onder andere het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Canada, de Verenigde Staten en Australië.


Over HNK

HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor, waarmee het beursgenoteerde NSI inspeelt op de groeiende behoefte aan flexibele full service huisvestingconcepten in de kantorenmarkt. HNK is de ultieme (net)werklokatie voor flexwerkers, starters, gevestigde bedrijven en multinationals. Het concept sluit goed aan bij de wens van ondernemingen die efficiënt willen huren, werken en vergaderen. De gebruiker huurt precies het metrage en de diensten die hij nodig heeft, voor de duur die bij zijn bedrijfsplan past. Een HNK vestiging kenmerkt zich door een stijlvolle inrichting, een bruisend sociaal hart, flexplekken, Managed offices (ingerichte kantoren), kantoor op maat en vergaderfaciliteiten. HNK heeft een landelijke dekking.Lees verder

Open parkeerdata belangrijk voor bereikbare en leefbare stad

30 jun om 09:45 uur
Het Servicehuis Parkeer- en Verblijfsrechten (SHPV) en het ministerie van IenW hebben de handen ineengeslagen om…
Lees verder »

Stelling: Open parkeerdata heeft pas waarde als deze (nagenoeg) volledig is en altijd accuraat.

29 jun om 15:22 uur
Applicatiebouwers zijn pas geïnteresseerd in parkeerdata als deze compleet is en betrouwbaar. Zonder deze…
Lees verder »

Diemen: scanauto voor parkeerschijfcontrole

29 jun om 12:46 uur
Vanaf 1 augustus gaat een scanauto van EPS de parkeercontrole in Diemen verzorgen, waarbij handhaving in…
Lees verder »

Speedgate as a Service als oplossing voor Schiphol Express

26 jun om 11:21 uur
Op het logistieke centrum van Schiphol Express is het een komen en gaan van vrachtwagens, die snel en eenvoudig…
Lees verder »

Heeft open parkeerdata pas waarde als deze volledig is en altijd accuraat?

25 jun om 22:39 uurtimer2 min
Applicatiebouwers zijn pas geïnteresseerd in parkeerdata als deze compleet is en betrouwbaar. Zonder deze…
Lees verder »

Scanauto gaat controleren in blauwe zones Diemen

24 jun om 10:06 uur
De gemeente Diemen heeft Spark om ondersteuning gevraagd bij het vormgeven van een aanbesteding van een nieuwe…
Lees verder »

TrafficSupply Belgium ziet het groots…

23 jun om 13:30 uur
Met een grote expertise wil TrafficSupply Belgium de online markt veroveren vanuit Hasselt. Een enthousiast team…
Lees verder »

IenW rolt 45 slimme laadpleinen uit in Nederland

15 jun om 11:18 uur
Op 45 plekken in Nederland worden slimme laadpleinen ingericht, die ook stroom kunnen terugleveren aan het net. Op…
Lees verder »