Samenwerking HNK en Parkmobile

donderdag 7 april 2016
timer 3 min
HNK en Parkmobile bundelen per 5 april hun krachten om ondernemend Nederland te faciliteren op het gebied van parkeren, werken en vergaderen.

Naast parkeren biedt Parkmobile ook kantoorruimtes om te werken of te vergaderen bij alle HNK-vestigingen. Net als bij parkeren, betalen klanten enkel voor de tijd dat er van een kantoorruimte gebruik gemaakt wordt. Maandelijks ontvangt de ondernemer achteraf een factuur met een overzicht van alle gebruikte diensten.


Parkmobile is markleider in mobiele parkeerbetalingen die de ondernemer tijd en kosten bespaart. HNK is sterk in het aanbieden van werk- en vergaderplekken, waardoor de ondernemer efficiënt kan werken. Voor gebruikers van Parkmobile, betekent de samenwerking tussen HNK en Parkmobile dat zij nu ook gebruik kunnen maken van flexibele kantoorruimtes. “Het is fantastisch dat de klanten van Parkmobile nu ook op een eenvoudige manier gebruik kunnen maken van de HNK-vestigingen door heel Nederland. Wij verwachten dat het gemakkelijk en breder aanbieden en gebruiken van werk- en vergaderplekken goed aansluit bij de wensen van Parkmobile gebruikers.” aldus Johan Buijs, CEO van NSI. Werken en vergaderen wordt steeds flexibeler. Ook wat betreft locatie, tijdstip en duur. “Het is uniek in Nederland dat er, net als bij parkeren, kantoor- en vergaderruimte per minuut afgerekend kan worden. Wij zijn er trots op dat wij dit, als eerste partij in Nederland, gezamenlijk met HNK kunnen aanbieden aan ambulante medewerkers en zelfstandig ondernemers.” aldus Tomas Novak, Commercieel Directeur bij Parkmobile.


Over Parkmobile

Parkmobile is wereldwijd marktleider in mobiele parkeerbetalingen, die de automobilist tijd en kosten bespaart en gemak oplevert. Zo kunnen automobilisten achteraf betalen voor parkeren via de mobiele telefoon door middel van de Parkmobile App, sms of bellen. De Parkmobile App is in binnen- en buitenland de meest gebruikte Parkeerapplicatie. Parkmobile is in Nederland en België actief in meer dan 160 steden. Daarnaast is Parkmobile ook actief in enkele honderden steden buiten de Benelux onder andere het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Canada, de Verenigde Staten en Australië.


Over HNK

HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor, waarmee het beursgenoteerde NSI inspeelt op de groeiende behoefte aan flexibele full service huisvestingconcepten in de kantorenmarkt. HNK is de ultieme (net)werklokatie voor flexwerkers, starters, gevestigde bedrijven en multinationals. Het concept sluit goed aan bij de wens van ondernemingen die efficiënt willen huren, werken en vergaderen. De gebruiker huurt precies het metrage en de diensten die hij nodig heeft, voor de duur die bij zijn bedrijfsplan past. Een HNK vestiging kenmerkt zich door een stijlvolle inrichting, een bruisend sociaal hart, flexplekken, Managed offices (ingerichte kantoren), kantoor op maat en vergaderfaciliteiten. HNK heeft een landelijke dekking.Lees verder

Pleidooi voor extra parkeervergunningen Amsterdamse docenten

27 mei om 10:03 uur
CDA-gemeenteraadsleden voor de Amsterdamse gemeenteraad Lotte Schipper en Diederik Boomsma pleiten ervoor om extra…
Lees verder »

Checklist: parkeren in de anderhalvemeter-samenleving

19 mei om 12:45 uur
COVID-19 zorgt ervoor dat ook met andere ogen gekeken moet worden naar de invulling van het parkeervraagstuk. Hoe…
Lees verder »

Einde aan gratis parkeren Birò's

14 mei om 10:40 uurtimer5 min
De landelijke wetgeving zorgt voor een einde aan de onduidelijkheid rondom het parkeren van Birò's, Carvers en…
Lees verder »

Veilige en duidelijke parkeerplaatsen

13 mei om 14:49 uurtimer1 min
In parkeergarages door heel Nederland zie je naast de standaard parkeerplekken een grote diversiteit aan speciale…
Lees verder »

Parkeerdata bevestigen mobiliteitsherstel in Europa

12 mei om 11:40 uur
Parkeerdata uit zeven Europese landen bevestigen dat de mobiliteit in Europa herstelt en dat digitale…
Lees verder »

Bereid je voor op een flexibele werkomgeving met smart parking

11 mei om 12:03 uur
Na een lange periode in de wachtstand, krijgt Nederland eindelijk weer wat ruimte. In zijn persconferentie…
Lees verder »

Natuurmonumenten wil betaald parkeren invoeren

21 apr om 11:41 uur
Om het beheer van natuurgebieden te bekostigen, wil Natuurmonumenten dit jaar nog betaald parkeren gaan invoeren.…
Lees verder »

Kolossale parkeergarage bij Jumbo Nieuwegein opgeleverd

16 apr om 14:49 uurtimer4 min
De parkeergarage bij het nieuwe distributiecentrum van Jumbo in Nieuwegein is klaar. In bouwteamverband werd de…
Lees verder »