Twee nieuwe fietsparkeersystemen van VelopA

dinsdag 9 augustus 2011
timer 2 min
-Citystyle Connect+ en Fourchet+ zijn de twee nieuwe fietsparkeersystemen die VelopA-Citystyle deze zomer op de markt brengt. Connect+ is een fietsleunhek met een bijzondere vormgeving. Fietsenrek Fourchet+ heeft plaats aan meerdere fietsen en biedt tegelijkertijd bescherming tegen diefstal en beschadiging.
Twee nieuwe fietsparkeersystemen van VelopA

Beide nieuwe fietsparkeersystemen zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk, vandalismebestendig en voorzien van goede aanbindmogelijkheden aan het frame. Met de introductie van deze systemen komt VelopA-Citystyle in het kader van het stimuleren van fietsgebruik tegemoet aan de groeiende vraag naar fietsparkeersystemen.

Fietsleunhek Connect+

Connect+ is de opvolger van fietsleunhek Connect. De vormgeving zorgt ervoor dat fietsen netjes, snel en veilig geparkeerd kunnen worden en dat ophoping van zwerfafval rondom het hek uitgesloten is. Connect+ is gemaakt van hoogwaardig RVS. VelopA-Citystyle kan het hek naar wens van de klant ook uitvoeren met een logo of stadswapen. Connect+ is standaard voorzien van een voetplaat in de vorm van een klinker, zodat het systeem eenvoudig te monteren en aan te straten is. De voetplaat wordt onder het maaiveld gefundeerd door middel van een meegeleverde betonvoet.  

Fietsenrek Fourchet+


Fourchet+ is een fietsenrek waarbij de voorvork van de fiets tegen het rek en de kunststof beschermhulzen leunt. De fiets staat zo heel stabiel waardoor er geen slag in het voorwiel komt. Dit nieuwe vorkleunsysteem is standaard voorzien van aanbindogen en voldoet aan de criteria voor FietsParKeur voor bewaakte ruimtes. Het fietsenrek is tevens leverbaar met een extra aanbindbeugel, zodat het ook voldoet aan de criteria voor FietsParKeur voor onbewaakte stallingen. Dankzij het hoog/laag systeem is het mogelijk om fietsen in Fourchet+ compact te stallen. Fourchet+ is gemaakt van verzinkt staal en leverbaar in vrijwel alle RAL en Sablé kleuren.

Meerdere fietsplaatsen


Fietsenrek Fourchet+ is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, variërend van een enkelzijdig rek voor vier tot zes fietsplaatsen tot een dubbelzijdig rek met extra aanbindbeugels voor acht tot twaalf fietsplaatsen. Alle uitvoeringen voldoen aan de maatvoering voor FietsParKeur en hebben standaard een hart op hart afstand van 375 mm. Fourchet+ is geschikt voor vrijwel alle fietsen met wieldiameters van 24 t/m 28''. De rekken kunnen aan elkaar gekoppeld worden en bevestiging geschiedt gelijk aan het maaiveld met een betonvoet of chemische ankers.

Terug naar overzicht producten >>>