WPS introduceert Parking as a Service-oplossing

woensdag 14 maart 2018
timer 1 min
Consumenten richten zich meer en meer op het gebruik van personal devices, zoals smartphones. Eigenaren van parkeerterreinen en vastgoed zien de snelle proliferatie van mobiele betalingen, maar weten ook dat 'mobiel alleen' vaak niet voldoende is op dit moment.

Als antwoord op deze behoefte introduceert WPS tijdens Intertraffic 2018 haar 'Parking as a Service' (PaaS) oplossing. Dit concept biedt parkeerbeheerders de mogelijkheid te anticiperen op deze verandering zonder eigenaar te worden van parkeerapparatuur. Dit betekent dat het niet noodzakelijk is vooraf te investeren en betalen klanten alleen voor het gebruik van de oplossing. PaaS bestaat uit een cloud-based softwareoplossing als een solide basis, met on-demand hardware om aan de behoeften van de consument te voldoen. Dit resulteert in optimale flexibiliteit en een toekomstbestendige parkeeroperatie.  

 

Op onze stand (08.524) bij Intertraffic of tijdens onze presentatie op 20 maart in het Smart Mobility-theater (12:00 uur) vertellen we u er graag meer over.