Zet de BOA logisch in

donderdag 27 oktober 2016
timer 2 min
Steeds meer steden zien het efficiëntievoordeel van handhaving met de scanauto. Maar hoe efficiënt is deze handhaving als de opvolgende boa's de scanauto niet kunnen bijhouden?

Veelal volgen de handhavers dezelfde route als de scanauto en krijgen zij om-en-om een als verdacht aangemerkt voertuig toegewezen om opnieuw te controleren. Zelfs op brommers kunnen boa’s met deze methode nooit in de buurt komen van de snelheid van een scanauto, met als gevolg dat verdachten reeds vertrokken kunnen zijn voordat de boa’s gearriveerd zijn voor een hercontrole.

 

Efficiënte hercontrole met een speciale opvolgingsapp

Michael Bresser, accountmanager van TMC, is van mening dat de speciale opvolgingsapp, die samen met gemeente Delft is ontwikkeld, de manier is om efficiënter op te volgen. Verdachte voertuigen worden op een plattegrond weergeven en de boa kan simpelweg de verdachten selecteren die voor hem op de meest logische manier bereikbaar zijn.

Boa’s verplaatsen zich met andere vervoermiddelen en kunnen daardoor vaak snellere verbindingsroutes kiezen. Dit leidt tot een significante stijging van de efficiëntie van de scanauto-opvolging.

  

Parkeerbeheer Congres

Op het Parkeerbeheer Congres deelt Michael Bresser, accountmanager bij TMC, in een parallelsessie de ervaringen met de nieuwe opvolgingsapp met u en leert u wat dit kan betekenen voor een effectiever en efficiënter parkeerbeheer.

 

Op 24 november vindt het Parkeerbeheer Congres plaats, tijdens de vakbeurs Verkeer & Mobiliteit & Parkeren in Houten. U kunt gratis aan dit congres gratis deelnemen en aansluitend de vakbeurs bezoeken. Meer informatie en aanmelden: www.parkeerbeheercongres.nl

 

Partners van het Parkeerbeheer Congres zijn Arvoo, Agendum, HR Groep en TMC

 

De routering voor boa's kan efficiënter zodat ze sneller ter plaatse zijn