Gratis laden in Parkeergarage Willemspoort: een duurzame geste!

dinsdag 5 maart 2024

Om het elektrisch rijden te bevorderen, kondigt Interparking deze maand een mooie aanbieding aan in parkeergarage Willemspoort: gratis laden gedurende de hele maand maart!

Moderne laadfaciliteiten

Parkeergarage Willemspoort, geopend in juli 2023, stelt haar moderne laadfaciliteiten in maart kosteloos beschikbaar voor haar bezoekers. Interparking maakt hiermee een gebaar van waardering voor de keuze voor duurzame mobiliteit en nodigt bezoekers uit om kennis te maken met de 18 laadpunten van deze nieuwe parkeergarage.

Toewijding aan duurzame mobiliteit

“Het verminderen van onze impact op het milieu is één van onze strategische pijlers. We geloven sterk in duurzame mobiliteit en willen een positieve impact leveren op het milieu en het dagelijks leven van onze bezoekers” aldus Iwan Fernhout, Vastgoedmanager bij Interparking Nederland. "Met deze gratis laadactie willen we niet alleen elektrisch rijden aanmoedigen, maar ook bezoekers kennis laten maken met onze hoogwaardige laadfaciliteiten".

De actie is geldig gedurende de hele maand maart en van toepassing op alle elektrische voertuigen die gebruik maken van de parkeergarage. Bezoekers worden aangemoedigd om deel te nemen aan deze duurzame geste en te genieten van de voordelen van parkeergarage Willemspoort.