Gratis e-bikes voor zorgpersoneel

dinsdag 24 maart 2020
timer 1 min
E-bike to go stelt tijdens de coronacrisis gratis e-bikes ter beschikking aan medisch- en zorgpersoneel, om medewerkers in staat te stellen prettig naar hun werk te gaan.
E-bike to go stelt een gedeelte van haar fietsen gratis beschikbaar aan medisch personeel. Openbaar vervoer wordt al gemeden en rijdt ook enkel nog in afgeslankte vorm. Voor middellange afstanden zijn de auto en de fiets dan de meest voor de hand liggende alternatieven. De fiets biedt daarbij ook gezondheidsvoordelen. 
 
Zorginstellingen die geInteresseerd zijn in de elektrische deelfietsen kunnen contact opnemen met E-bike to go. Een aantal bestaande klanten, waaronder het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein, hebben de eerste extra gratis fietsen al in ontvangst genomen. Andere grote ziekenhuizen in de regio Amsterdam hebben interesse getoond. 
 
Jelle Visser, oprichter van E-bike to go:  “We kunnen op dit moment niet zonder het zorgpersoneel om ons door deze uitdagende periode heen te helpen en we hopen hun werk op deze manier een stukje te verlichten de komende periode.”