XTNT schenkt 1500 euro aan New Mobility Foundation

vrijdag 25 september 2020

Een bijzonder moment: directielid en XTNT’er Kai Feldkamp overhandigde woensdag 23 september een mooi bedrag van € 1.500 aan de voorzitter van de New Mobility Foundation en oud-minister-president Jan Peter Balkenende. XTNT ontving het bedrag zelf als winnaar van de tweede prijs van de Talent Management Award en geeft het prijzengeld graag door aan dit bijzondere fonds. 

New Mobility Foundation

De New Mobility Foundation zich richt op projecten en initiatieven die de fysieke mobiliteit van kwetsbare groepen in de samenleving zoals ouderen, gehandicapten, vluchtelingen en mensen met lagere inkomens helpt te verbeteren. Kai: “Wij dragen graag een steentje bij aan het bestrijden van mobiliteitsarmoede. Toen we op zoek gingen naar een goed doel voor ons prijzengeld was de keuze voor de New Mobility Foundation snel gemaakt. We zijn dankbaar dat we op deze manier kunnen investeren in mobiliteit voor mensen voor wie dat niet vanzelfsprekend is.”

Talent Management bij XTNT

In 2017 werd de TMA-methode geïntroduceerd en omarmd bij XTNT en inmiddels is Integraal Talentmanagement een volwaardig onderdeel van de organisatie. Naast de talentanalyse om te kijken wat ieders kwaliteiten en valkuilen zijn, zet het bedrijf ook in op coaching en 360-graden feedback én wordt de analyse gebruikt bij verdeling van werkzaamheden, zodat iedere adviseur het beste tot zijn of haar recht komt. De manier waarop XTNT de TMA-methode toepast, bleef niet onopgemerkt. Eind 2019 werd XTNT daarom genomineerd voor de Talent Management Award van Priman en won uiteindelijk de tweede prijs. 


 

Lees verder

Het bevorderen van de toekomst van autonoom rijden met co-simulatie

6 okt om 10:03 uur
Welke invloed hebben zelfrijdende auto’s op het verkeer in de toekomst? Alle denkbare scenario’s kunnen…
Lees verder »

Kansen en uitdagingen voor de verkeerspsycholoog

17 sep om 15:37 uur
Matthijs Dicke Ogenia is verkeerspyscholoog bij adviesbureau Goudappel Coffeng. “Als verkeerspsycholoog ben ik…
Lees verder »