Save the Date! Het BITS eindcongres

dinsdag 5 juli 2022

Na vier jaar loopt het project Bicycles and ITS (BITS) ten einde. We kijken ernaar uit u te ontmoeten op het slotevenement van Europa's eerste en enige fiets-specifieke ITS project.

Het eindcongres van het BITS-project vindt plaats in Zwolle op 16 november. Het congres brengt BITS projectpartners en belanghebbenden binnen de fiets- en ITS-gemeenschappen samen om meer te horen over de successen en lessen die uit het project zijn getrokken, en over hoe het project nu verder zal gaan (hint: we hebben grotere en betere dingen gepland!).

De ochtend van het congres zal worden gewijd aan twee plenaire sessies waar gerenommeerde sprekers hun visie zullen geven over hoe ITS en fietsen een krachtige impact kunnen hebben op de veiligheid, het comfort en het vertrouwen van fietsers. In de namiddag kunnen de deelnemers deelnemen aan parallelle sessies: Track A zal kijken naar de implementaties, richtlijnen en best practices voor het aanbesteden van fiets ITS projecten, terwijl Track B speciale sessies biedt over Fietsen in Zwolle en de Provincie Overijssel. In de expositieruimte kunnen bedrijven hun technologieën presenteren, dus neem contact op met Cycling Industries Europe als u wilt exposeren (info@cyclingindustries.com).

Meer details volgen binnenkort, maar noteer 16 november alvast in uw agenda voor dit speciale evenement!

Voor meer informatie over het BITS-project
https://northsearegion.eu/bits/