Monit Data neemt deel aan Vexpan-seminar over fietsparkeren

vrijdag 14 juni 2024

Monit Data neemt deel aan het Vexpan-seminar 'Samen aan de slag met fietsparkeren’ op 27 juni in Arnhem.

De fiets. Traditioneel zetten we die vast aan de dichtbijzijnste lantaarnpaal of proppen deze half in een overvol fietsenrek. We herkennen allemaal wel het rommelige straatbeeld wat hieruit volgt.

In onze doelstellingen voor een groenere en prettigere leefomgeving wordt de fiets tegenwoordig een steeds volwaardiger deel van ons mobiliteitsbeleid. Maar met deze nieuwe aandacht voor de fiets komt ook de vraag naar voren hoe we dan fietsparkeren beter kunnen oplossen.

Om deze vraag te beantwoorden, organiseert Vexpan Platform Parkeren Nederland het seminar 'Samen aan de slag met fietsparkeren’. Monit Data neemt ook deel aan dit seminar om onze kennis en ervaring over fietsparkeren te delen.

Zoals bijvoorbeeld VTAG, onze complete oplossing voor digitaal fietsparkeren. Met VTAG is contactloos in- en uitrijden van beheerde stallingen mogelijk, als ook verkoop van fietsgerelateerde artikelen. Voor beheerders biedt VTAG een uitgebreid dashboard van stalling en online beheer en verkoop van abonnementen. Meerdere gemeentes en particuliere exploitanten van fietsstallingen maken er reeds gebruik van.

Het Vexpan-seminar 'Samen aan de slag met fietsparkeren’ is op donderdag 27 juni in Arnhem. Lees meer via deze event link.