Brabant geeft Fietsprofessionals een cadeau

maandag 14 december 2020

De gastheren van het Nationaal Fietscongres 2020 bieden de fietsprofessionals als attentie het Sjees Magazine aan. Als bedankje voor deelname aan het online congres dit najaar. De gastheren: “2021 wordt het jaar waarin we in Nederland een Nationaal Toekomstbeeld Fiets 2040 gaan maken, wat een mijlpaal is voor het fietsbeleid in ons land. Én het jaar waarin we elkaar weer hopen live te ontmoeten, zoals op 27 mei op de fiets voor het derde deel van het Fietscongres 2020.”

SJEES

Brabant over Sjees: “Met de campagne 'Sjees' verleiden we Brabanders om vaker de fiets te pakken voor de dagelijkse ritjes naar bijvoorbeeld het werk, de sportclub en supermarkt. Sjees Magazine wil fietsen als  lifestyle onder de aandacht te brengen. Er is zowel een papieren als een online-versie.”

Lees Sjees Magazine en laat je inspireren. 

Wil je meer weten over Sjees of over de werkgeverscampagne ‘Sjees Gangmakers’? Kijk dan op de site!

Gelderland gastheer 2021 van het Nationaal Fietscongres

Op 17 juni 2021 vindt het Nationaal Fietscongres 2021 plaats. Gastheer van deze editie is de provincie Gelderland. Het thema is VERBETER JE SKILLS. Bekijk hier de film die Gelderland speciaal gemaakt heeft voor het Nationaal Fietscongres 2021.