Direct parkeren aan het strand van Scheveningen

maandag 12 augustus 2019
timer 2 min
Parkeren direct aan het strand in Scheveningen is vanaf nu mogelijk bij parkeergarage Boulevard van Interparking. De circa 700 parkeerplekken tellende garage is onderdeel van een nieuw en hoogwaardig architectonisch gebouw met winkels en horecagelegenheid, dat in de loop van 2019 volledig in gebruik zal worden genomen.

“In Scheveningen staat er ongelooflijk veel te gebeuren, aldus Rolf Oostendorp, CEO van Interparking Nederland. “Met deze milieu- en klantvriendelijke parkeervoorziening bieden wij bezoekers van het strand, de boulevard en andere trekpleisters in Scheveningen een eersteklas entree.”

Herontwikkeling

Hoogwaardige herontwikkeling Parkeergarage Boulevard is onderdeel van de herontwikkeling van het noordelijke deel van de Scheveningse boulevard. Hierbij wordt door de gemeente Den Haag ook invulling gegeven aan het programma De Kust Gezond met als voornaamste doel het verbeteren van de kwaliteit van het buitengebied. Door de nieuwe indeling van de strandpaviljoenen ontstaat een beter zicht op de zee en worden ruimere toegangen richting het strand gecreëerd. Met deze grootschalige herontwikkeling vormt de nieuwe boulevard het startpunt van een doorgaande wandelroute vanaf het Zwarte Pad via de Morales boulevard naar de Scheveningse Haven. De voorzieningen en bijbehorende levendigheid presenteren zich hierbij meteen aan de bezoeker.

Klant- en milieuvriendelijk

Na parkeergarage Markthal in Rotterdam, Museumkwartier in Den Haag en IJDock in Amsterdam, opent Interparking wederom een kwalitatief hoogwaardige parkeergarage. Het kolomvrije ontwerp met eenrichtingsverkeer en brede parkeervakken en rijbanen zorgt voor optimaal parkeergemak. Ook is de parkeergarage hoogwaardig afgewerkt en uitgerust met de modernste technieken. De parkeergarage is voorzien van 240 zonnepanelen en qua stroomvoorziening klaar voor 75 elektrische oplaadpunten. Ook is er een parkeergeleidingssysteem waarmee parkeerders via de kortste route op de juiste verdieping een vrije plek kunnen vinden. Met kentekenherkenning per plaats kunnen de bezoekers hun auto gemakkelijk terugvinden.