IJ-Oever Centrum in exploitatie bij Interparking

maandag 28 oktober 2019
timer 1 min
Interparking heeft met Hannover Leasing Investment GmbH - namens het fonds PH Buildings SCI - een langdurige huurovereenkomst getekend voor de exploitatie van 173 parkeerplaatsen onder het kantorengebouw Piet Hein Buildings in Amsterdam.

Het complex aan de Piet Heinkade ten oosten van het Centraal Station, ligt pal naast de passagiersterminal voor cruiseschepen. Met in de omgeving horecagelegenheden, woningen en kantoren biedt parkeergarage IJ-oever Centrum plaats aan diverse bezoekersfuncties.

Uitbreiding 

Na IJDock is dit de tweede parkeergarage van Interparking nabij het Centraal Station van Amsterdam. “Deze parkeergarage is, naast dat het een perfecte locatie is voor bezoekdoelen in de omgeving, ook een geschikte uitvalsbasis voor een bezoek aan de binnenstad”, aldus Bob Poot, manager business development bij Interparking. Met een huurfiets of de naastgelegen tramverbinding zijn bezoekers binnen no-time in het centrum van Amsterdam.

Interparking ziet in deze parkeergarage een uitstekende locatie om haar commerciële producten in te zetten, waaronder de Pcard+ en online reserveren. Vincent Raaphorst, marketing & sales manager: “De toevoeging van parkeergarage IJ-oever Centrum aan ons portfolio is erg interessant. Het maakt dat wij voor onze klanten nu het hele centrum kunnen bedienen wat betreft parkeren.”