Duurzaam onderhoud voor de infrastructuur

maandag 5 juni 2023

bron: Triflex

Milieubewuste productie, lange levensduur en altijd een passende uitstraling

Iedere dag rijden, fietsen, lopen en vliegen er miljoenen mensen door ons land. Het systeem van auto-, water- en spoorwegen met daarnaast vliegvelden, havens en nog veel meer, is essentieel voor ons land! Het is dan ook van groot belang dat de verantwoordelijke partijen de infrastructuur duurzaam en met het oog op het milieu onderhouden.

Hoe? Triflex helpt daarbij! Als lid van de European Union Road Federation (ERF) streven wij naar een goede infrastructuur waar veiligheid, innovatie en duurzaamheid voorop staan.

European Union Road Federation

‘Designing the road of the future’ Dat is een van de doelen van de European Road Fedaration (ERF). De ERF is een non-profitorganisatie die de standpunten van de Europese wegeninfrastructuur sector coördineert en fungeert als platform voor onderzoek en dialoog over de mobiliteitskwestie. Partijen die betrokkenheid hebben met de weg spannen zich hierin voor een optimale inrichting van de weg.

Werkgroepen vormen de kern van de ERF-activiteiten en bieden een ideaal platform voor het uitwisselen van kennis en het bereiken van strategische doelstellingen voor elk ERF-programma. Als producent van wegmarkeringmateriaal is het belangrijk dat Triflex ook hier betrokken bij is. Wij zijn al jaren actief als lid van ERF en daarnaast ook lid van de werkgroepen; “Working Group on Road Markerings” & “Sustainable Roads”. Wij blijven het belangrijk vinden om altijd op de hoogte te zijn, mee te gaan met de ontwikkelingen en samen te werken aan de ‘road of the future’

Triflex draagt bij

Met onze duurzame producten en systemen kunnen onder andere brugdekdelen, fietspaden, looppaden, zebrapaden, noodbewegwijzering, parkeergelegenheden, markeringen en asfalt gerenoveerd worden. De renovatie is duurzaam: de producten en systemen hebben een lange levensduur en zijn milieuvriendelijk. Bovendien harden de producten snel uit, waardoor het gerenoveerde stukje infrastructuur in no-time weer gebruikt kan worden!

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen de infrastructuur? Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op via +31 (0) 38 460 20 50, mail naar info@triflex.nl of vul het contactformulier in.