Autowasbeurt zonder water tijdens parkeren

vrijdag 10 september 2010
timer 2 min
Vanaf 11 september kunnen parkeerders in Q-Park Stadsplein in Amstelveen hun auto laten wassen tijdens het parkeren, zonder dat er water aan te pas komt. “Het is duurzaam en biedt onze klanten gemak en tijdswinst”, aldus Mark van Haasteren, algemeen directeur van Q-Park Nederland.
Autowasbeurt zonder water tijdens parkeren

 

Spray met citrusextracten


Om klanten deze extra service te kunnen bieden is Q-Park een samenwerking aangegaan met
Bclean2.com uit Alkmaar. Dit autowasbedrijf ontdekte in Australië een spray op basis van
citrusextracten en een milieuvriendelijke wax. Na het afnemen met een absorberende microvezeldoek rest een schone auto. Het belangrijkste daarbij is dat er geen water of energie aan te pas komt. Auto's wassen, thuis voor de deur of in de wasstraat, kost in Nederland meer dan tien miljard liter water per jaar.

Comfortabel


“Het is een comfortabele manier van je auto laten wassen”, aldus directeur Sinan Gul van
Bclean2.com. “Je gaat de stad in of boodschappen doen en als je terugkomt ziet je auto er weer tiptop uit. Makkelijker dan dit gaat autowassen niet worden.”

Introductieactie in Amstelveen


De eerste klanten van Q-Park Stadsplein in Amstelveen zullen op zaterdag 11 september vanaf 10.00 uur op feestelijke wijze worden verwelkomd. Elke vijfentwintigste auto krijgt die dag een gratis wasbeurt. Voorlopig is de service enkel op zaterdag beschikbaar, maar deze zal snel worden uitgebreid naar andere dagen. Daarna is het de bedoeling om de dienst bij andere Q-Park faciliteiten uit te rollen.
 

Terug naar overzicht nieuws >>>