Innovatieve parkeerapp actief in Nederland

dinsdag 26 september 2017
timer 1 min
De parkeerapp EasyPark was tot dusver actief in elf Europese landen, maar dat zijn er nu twaalf. Want de dienst is nu ook beschikbaar in Nederland. Dat maakte Andre Wielaard, bestuurslid van Vexpan en Country Manager van EasyPark Nederland, bekend tijdens het EPA Congres in Rotterdam.

De dienst is nu al beschikbaar in de grote steden. Voor eind dit jaar moet hij beschikbaar zijn in tachtig Nederlandse steden. Johan Birgersson, CEO van EasyPark, legt uit dat de dienst autobestuurders veel tijd bespaart, omdat mensen zich niet meer hoeven te registreren bij verschillende parkeerservices als zij de grens over gaan.

 

Verder beschikt de app over een functie die de gebruiker waarschuwt als hij vergeet de parkeersessie te stoppen, zodat de gebruiker niet te veel betaalt. Ook komt er een functie om automatisch te navigeren naar een vrije parkeerplek op drukke plekken.

Registeren

De EasyPark-app is beschikbaar op Android en iOS-systemen en te downloaden in de App Store en Play Store. Voor de gratis registratie zijn een telefoonnummer, kenteken, creditcardnummer en e-mailadres vereist.